HÍREK

Carbon és bőr: RECARO Performance Edition

Kirchheim/Teck. A legfiatalabb sportülés-modell az Automotive Seating kínálatában: Az új Sportster CS „Performance Edition“ a különleges megjelenésével egy igazán optimális felszerelés  a nagyteljesítményű széria és tuning autókhoz. Az egyedüálló design rabul ejt: a RECARO ülésspecialistái a fejtámlán és az oldalfalon Carbon hatású csúcsminőségű bőrt használtak fel. A fehér kontraszt varrás és a szinte világító piros bőrcsíkok kihangsúlyozzák az ülés dinamikus formáját. Az ülés a 2016-os esseni Motorshow-on kerül bemutatásra és limitált darabszámban kerül gyártásra.

 

A RECARO Sportster CS „Performance Edition“  egyedi széria is az Adient  kézzel készített bőréből készül. A speciális eljárással nemesített bőr a fejtámlán és az oldalfalon, a megtévesztő Carbon optika kombinálva az ülés oldalán végig futó piros csíkkal, a fehér varrással és középen a fekete Dinamica huzattal különösen sportos megjelenést kölcsönöz a sportülésnek.

De nem csak a Sportster CS „Performance Edition“ ülés megjelenése nyújt egy extra adag sportosságot az autó belsejében: egy sportülés tulajdonságainak a kompromisszummentes kombinációja biztosítja a tipikus RECARO vezetési élményt  - a gépjármű dinamikájának a totális átérzése és a test tökéletes megtámasztása.  

Az új ülés csak korlátozott darabszámban készül. Az ülés alapja  kedvelt RECARO Sportster CS ülés, amit sok autógyártó a nagyobb teljesítményű, de szériagyártású autóiban használ: a Ford Focus RS-től a Renault Mégane Trophy-ig. A jó hír, hogy a már meglévő Sportster CS üléshez használható beépítő konzolok, használhatóak a „Performance Edition“ modellhez is. Ezenkívül, az ülés opcionálisan oldallégzsákkal is rendelhető.